Моля при поръчка да оставите телефон за връзка за уточняване на артикула и потвърждаване на поръчката. След като при нас постъпи заявка от Вас, ние ще Ви се обадим, за да уточним всички подробности затова Ви молим във формата за поръчки да оставяте актуален телефонен номер.  ЗАЯВКИ ПОСТЪПИЛИ БЕЗ ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ. След уточняване на поръчката същата се доставя до 2 работни дни.

ВИДОВЕ ПЛАЩАНЕ:

Поръчаните стоки могат да бъдат платени по следния начин:

1. Разплащане при доставка

Плащания на доставки изпратени с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ чрез ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД  се извършват при получаване на стоката.

2. БАНКОВ ПРЕВОД

Вие можете да платите поръчаната стока чрез БАНКОВ ПРЕВОД на посочената банкова сметка :

Име на банка : ОББ

BIC : UBBSBGSF

IBAN : BG80UBBS88881000404189

Получател : ДИ.ЕМ.ЕН ООД

Поръчки платени по банков път се изпълняват след получаване на сумата.ДОСТАВКА

Може да получите закупените от вас артикули по избран от Вас начин:

1. Безплатно 

- Като получите лично от офиса или склада на фирмата.

- За продукти с надпис Безплатна доставка. Продуктите се доставят до външния вход на посочен от клиента адрес и ако има осигурен достъп за автомобил. Безплатната доставка е само в рамките на Република България.

2. Доставка чрез куриерска фирма

- До офис на куриерска фирма .

- До адреса на клиента.

Цената за доставка се генерира автоматично след избиране на желания от вас куриер и начин на доставка.

Всеки един артикул доставен с куриерска фирма  е застрахован. При получаване на стоката задължително я преглеждайте в присъствието на куриера и ако има дефект в следствие на транспорта попълнете Констативен протокол за рекламация в негово присъствие, като го опишете. БЕЗ ПОПЪЛНЕН КОНСТАТИВЕН ПРОТОКОЛ РЕКЛАМАЦИИ НЕ СЕ РАЗГЛЕЖДАТ. В цената за доставка е включена застраховката.

3. Срокът на Доставка е между 2 и 5 работни дни за налични стоки. Срокът за доставка на стоки които не са налични се дава  след предварително запитване.
ДИ.ЕМ.ЕН ООД си запазва правото да удължи срока на доставка  като уведоми предварително потребителя.

 ГАРАНЦИЯ

В случай на фабричен или производствен дефект, който е установен веднага след получаването на продукта в присъствието на куриера моля веднага се обадете на тел. 052/754448. Условията по рекламация на закупени продукти от магазина са описани по-долу.ОТГОВОРНОСТИ

Електронният магазин  не носи отговорност при изчерпване на количества  както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.
В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо. 


ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

1. В случай, че получената поръчка  не отговаря на желаната от Вас, на следващия ден Вие можете да ни я изпратите обратно. В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
- Ненарушен търговски вид.
- Не са налице повреди, причинени от неправилно съхранение.
- Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

- При предварително плащане на стоката сте длъжни да представите и официален данъчен документ за закупената стока - касов бон,фактура или квитанция за наложен платеж.

2. Връщането на стоката се извършва до наш склад за ВАША СМЕТКА. Изборът на куриерска фирма е ваш личен избор, като задължително трябва да има застраховка и опция преглед за да се провери върнатата стока.

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе моля не използвайте магазина.

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ